Nieuwsflits

Toon alle nieuwsonderwerpen

Presentatieviering 1e communie Corneliuskerk

De communicanten van Heerlerheide komen van:

Basisschool De Ganzerik (Heerlerheide, 15 kinderen) ,basisschool Mijn Spoor( Rennemig, 18 kinderen) en basisschool De Schakel (Nieuw-Einde, 8 kinderen)

Zij hebben als thema: ‘Pluk de dag, samen met Jezus’. Tijdens de presentatie viering hebben zij een appeltje met hun foto erop in een boom gehangen. Zij doen op zondag  22 april hun Eerste Heilige Communie.

De communicanten van De Vrank zijn van:

Basisschool Frans Postma (Beersdal, 8 kinderen) en van basisschool De Wegwijzer (Zeswegen, 4 kinderen).

Zij hebben als thema:‘ Op weg met Jezus’. Tijdens de presentatie viering hebben ze twee voeten met hun foto erop in een ladder gehangen. Zij doen op zondag 13 mei hun Eerste Heilige Communie.

Van de presentatieviering is een fotoselectie te bekijken in het Fotoalbum 2018 presentatieviering 1e communie .

Datum: 02-03-2018, bron: werkgroep 1e communie

Digitaal parochienieuws